Auchan

PSD + HTML + WORDPRESS

Automatizare in proportie de 80% a procesului de facturare electronica.

Creat in Franta, Auchan este unul din grupurile de distributie cele mai cunoscute la nivel mondial, avand sedii in peste 16 tari. In 2016, Auchan a fost plasat de catre grupul Deloitte pe locul 11 in materie de distributie alimentara, la nivel global. De-a lungul timpului, Auchan a deschis sute de hypermarket-uri si mii de supermarket-uri in tari precum Ungaria, Italia, China si Romania.

Proiectul cu Auchan a fost demarat in 2013 si a rezultat in transmiterea comenzilor de achizitie astfel incat sa nu mai fie folosite serverele de fax. Ulterior in vara 2014, au fost automatizate atat transmiterea receptiilor de marfa, cat si tranzactionarea facturilor aferente.

In anul 2016, transmiterea comenzilor a atins rata maxima de integrare, dupa care a fost adaugat si fluxul de retur marfa (avize de retur si facturile de retur, facturile de penalizari). In 2017 se tranzactioneaza si facturile de servicii, iar rata de integrare automata a lucrarilor pe parte de facturare electronica a depasit 80%.

Ca urmare a integrarii fluxului EDI intre Auchan Romania si furnizorii sai, urmatoarele departamente din cadrul Auchan Romania si-au imbunatatit schimbul de date si comunicarea: Departamentul de Achizitii, Logistica – Receptie Marfa si de Control Facturi.

viziteaza website-ul

www.edinet.ro