Parteneri tehnologici

Obiectivul nostru este de a oferi cea mai buna solutie Clientilor nostri. Este vorba despre temelia oricarui parteneriat de lunga durata. Pentru a atinge acest obiectiv, vom prioritiza mereu colaborarea cu cei mai buni provideri, in cadrul oricarui sector tehnologic.

Port25 este lider global pe piata de sisteme de distribuire a mesajelor. Utilizand solutiile lor, putem trimite pana la 100 de milioane de email-uri pe luna, in numele clientilor nostri care utilizeaza platforma Campaign Sender.

OpenText GXS este lider global in EDI. Platforma noastra EDIconnect a integrat in infrastructura sa suita de tehnologii Bizlink Manager Family, lucru care ne-a ajutat sa obtinem o platforma net superioara celei precedente prin viteza, scalabilitate, stabilitate si simplificare a sistemului de monitorizare si administrare.

Performanta si increderea sunt obligatorii in afacerea noastra. Utilizam hardware HP, componente enterprise si centru de date tier 3. Ne dedicam in totalitate proiectelor noastre pentru a permite Clientilor sa se focuseze exclusiv pe dezvoltarea afacerii lor.

Atunci cand am avut nevoie de solutii cloud, am apelat la cei mai buni. Avem expertiza in ‘environment setting’ pentru Clientii nostri, utilizand Amazon Web Service.

Pana in 2017, echipa noastra a realizat pana la 50 integrari SAP, permitand astfel Clientilor nostri sa opereze cu fluxuri de lucru automatizate complet.