Despre noi

In afaceri este exact ca in sport. Pe langa talent, vei avea nevoie de multa determinare, focus, creativitate, munca si sacrificiu pentru a avea cea mai tare cursa din viata ta!

2003

Compania a fost fondata in vara anului 2003, oferind primul marketplace B2B din Romania.

1.400+

De-a lungul timpului, DCA Ventures a oferit solutii pentru cel putin 1.400 de companii.

120 de milioane+

In mai 2017, platforma noastra de email marketing a doborat un nou record de livrare – cu ajutorul Campaign Sender au fost trimise peste 120 de milioane de email-uri.

550.000+

Ca urmare a expansiunii din ultimii doi ani pe pietele de FMCG si DIY, clientii nostri schimba peste 550.000 de documente prin intermediul solutiilor noastre EDI.

Orientare catre Client

Suntem de parere ca modul in care ne tratam clientii spune multe despre modul in care ne dezvoltam solutiile. Clientii sunt nuceul afacerii noastre – ei ne pun sangele in miscare si ne ajuta sa inovam.

‘Daca nu avem noi grija de clientii nostri, o va face altcineva cu siguranta.’

Intotdeauna punem Clientul pe primul loc – asta inseamna ca ne concentram pe livrarea unor servicii si produse care sa fie cu adevarat valoroase din perspectiva Clientului. Celelalte aspecte precum contractele, cerintele si tehnologiile trebuie sa joace un rol secundar in acest parteneriat.

Dezvoltare continua

Prioritatea noastra este construirea unei relatii de termen lung cu toti Clientii nostri. Pentru a atinge acest obiectiv, suntem receptivi la ideile propuse de acestia, in vederea imbunatatirii produselor si solutiilor noastre. Conversatiile cu Clientii nostri ne-au ajutat sa invatam lucruri noi, permitandu-ne astfel sa devansam competitia.

Procentajul nostru ridicat de retentie a Clientilor confirma acest lucru, la fel cum o fac si cei 1.200 de Clienti activi din portofoliul nostru.

Transformarea operatiunilor de afaceri prin software

 

Acest obiectiv poate fi atins prin formarea unei echipe cu Clientul nostru, ascultarea nevoilor sale, analizarea proceselor de afaceri si integrarea solutiei potrivite.

In afaceri este exact ca in sport. Pe langa talent, vei avea nevoie de multa determinare, focus, creativitate, munca si sacrificiu pentru a avea cea mai tare cursa din viata ta!

Atat in afaceri, cat si in sport, este foarte important sa fii proactiv si receptiv.


Bogdan Minoiu, CEO