Indiferent de natura afacerii tale sau de industria in care operezi, cel mai probabil nu esti expert in integrare B2B. Si daca iti doresti sa efectuezi o astfel de integrare, este de inteles daca iti este dificil sa o efectuezi impecabil, fara ajutor, in special daca este prima ta integrare.

De aceea este recomandabil sa recurgi la servicii B2B gestionate extern si la o echipa care se poate ocupa de toate proiectele tale B2B in locul tau, scutindu-te de stres si ajutandu-te sa previi aparitia unor scenarii neplacute.

Mai jos vom elabora beneficiile pe care compania ta le poate avea atunci cand alegi o astfel de echipa:

Ai garantia ca integrarea este efectuata corect si complet

Daca alegi providerul potrivit de servicii gestionate extern, vei putea beneficia de sprijinul unei echipe a carui scop este sa finalizeze procesul si sa ajusteze totul la perfectie.In plus, acestia vor fi alaturi de tine chiar si dupa ce implementarea a fost finalizata, gata sa efectueze periodic task-uri de mentenanta si upgrade-uri.

Bineinteles, pentru ca totul sa iasa cu brio va trebui si sa formezi gandirea potrivita in cadrul companiei tale pentru ca personalul sa se poata adapta la noua tehnologie sis a mearga mana in mana cu aceasta, in loc sa efectueze in continuare manual procesele, ca si inainte. Acest lucru ar fi in mod evident un dezastru, anulandu-ti practice toate investitiile. Acesti provideri iti vor oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti extinde afacerea si pentru a incepe colaborarea cu noi parteneri.

Iti ofera suport nelimitat

Dupa cum am spus si inainte, odata ce s-a incheiat procesul de implementare nu trebuie sa te ingrijorezi. Echipa nu va pleca definitiv si irevocabil odata ce task-ul s-a incheiat, ci va fi la dispozitia ta pentru orice probleme care ar putea aparea pe parcurs.

Te ajuta sa castigi timp valoros

Daca analizezi situatia, din punct de vedere temporal beneficiezi enorm de pe urma implementarii. In primul rand, procesul in sine are loc intr-un timp mai scurt decat ai fi reusit sa obtii de unul singur. Daca asignezi acest task propriului personal, ai avea parte de multe frustrari acumulate, de mult timp pierdut – si toate acestea fara garantia ca la final obtii o integrare cu adevarat ireprosabila.

In al doilea rand, nu numai ca integrarea ii va da companiei tale o a doua sursa de energie, ci si eficienta de care are nevoie pentru a accelera procesele de afaceri, a creste productivitatea si a atinge noi niveluri de maturitate privind integrarea B2B. Acestea sunt obiective spre care orice companie ar trebui sa tinda in procesul de dezvoltare.

Prin optarea pentru a delega procesul de integrare unui astfel de provider de servicii, poti atinge mai rapid maturitatea B2B si si te poti mentine mai mult timp in fata competitorilor de pe piata. Daca vrei sa afli mai mult despre tipul acesta de servicii, nu ezita sa ne contactezi.