Bazandu-ne pe experienta anterioara, ne putem hazarda sa presupunem ca operezi cu acelasi sistem de integrare pe care il ai de ani de zile. Cu siguranta ca ti-a fost util, dar are in mod cert o viata limitata si pe masura ce ajunge la aceasta data limita, da semne ale unei performante din ce in ce mai slabe.

Multe companii nu vor sa renunte la aceste sisteme de integrare – cel mai probabil din sentimente de loialitate sau dintr-o rezistenta inerenta la schimbare – nu este un pas indicat in dezvoltarea companiei tale.

Sunt multe motive pentru care o astfel de integrare este pasul cel mai intelept pentru compania ta. Mai jos vom elabora doar trei dintre ele, pe care le consideram de o importanta uriasa: sporirea eficientei operationale, cresterea vizbilitatii la nivelul operatiunilor tale si imbunatatirea procesului de decizionare.

Sporirea eficientei operationale

Atunci cand tintesti pentru eficienta, tintesti de fapt sa produci bunuri la un cost cat mai redus si sa nu risipesti resurse inutil. Dar nu este suficient sa tintesti pentru asta – trebuie sa te inarmezi si cu instrumentele potrivite pe care le poti gestiona in functie de nevoile tale.

In primul rand, o modernizare B2B face ordine absoluta atunci cand vine vorba de procesele care se bazeaza pe utilizarea hartiei. Prin eliminarea hartiei elimina si erorile umane, posibilitatea de a pierde sau incurca documentele, precum si nevoia de a le depozita in fisete mari si greu de manevrat. Bineinteles, aceasta lipsa a eficientei se transmite si la angajati, obligandu-i sa se ocupe de sarcini triviale, in loc sa se focuseze pe aspectele mai importante ale afacerii.

Vizibilitate crescuta la nivelul operatiunilor

Pentru scopul acestui articol, iti recomandam un exercitiu: logheaza-te in vechiul sistem si gandeste-te onest la toate informatiile care inca iti sunt inaccesibile pentru ca sunt stocate in alta parte. Acum imagineaza-ti cum ar fi sa ai acces total la informatiile respective.

Aici intervine o astfel de integrare de sistem, oferindu-ti solutia. Asta iti ofera practic tehnologiile de ultima generatie: vizibilitate totala la nivelul operatiunilor, ca si cand ai privi printr-o usa de sticla intr-o singura camera, nu rasfirat in mai multe. Cand ai o astfel de vizibilitate uluitoare, poti vedea problemele de indata ce incep sa se contureze.

O imbunatatire a procesului de decizionare

Vorbim despre un alt obiectiv pe care multi si-l seteaza pentru afacerea lor. Dar din nou, rezultatele nu apar doar prin setarea obiectivului respectiv – vei avea nevoie de un set de instrumente dedicate. Poti lua decizii bune doar atunci cand ai acces la informatii de calitate, care iti sunt relevante tie si nevoilor tale. Acest tip de acces devine realitate prin intermediul unei integrari de sistem – ia, deci, in considerare efectuarea acestui pas important pentru afacerea ta. Daca vrei sa afli mai multe, scrie-ne un email sau da-ne un telefon.