Contact

+40314245668

2, Iancu de Hunedoara, 11th Floor, suite 37, sector 3, Bucharest, Romania

Uneori socializam

Facebook

Echipa noastra

In afaceri este exact ca in sport. Pe langa talent, vei avea nevoie de multa determinare, focus, creativitate, munca si sacrificiu pentru a avea cea mai tare cursa din viata ta!

2003

Compania a fost fondata in vara anului 2003, oferind primul marketplace B2B din Romania.

1.400+

De-a lungul timpului, DCA Ventures a oferit solutii pentru cel putin 1.400 de companii.

120 milioane+

In mai 2017, platforma noastra de email marketing a doborat un nou record de livrare – cu ajutorul Campaign Sender au fost trimise peste 120 de milioane de email-uri.

550.000+

Ca urmare a expansiunii din ultimii doi ani pe pietele de FMCG si DIY, clientii nostri schimba peste 550.000 de documente prin intermediul solutiilor EDI pe care le oferim.

Bogdan Minoiu
CEO / Operations
Are experienta in management, online marketing, planificare fiscala corporate, dezvoltare de software si produs, vanzari si finante. Bogdan este implicat si in cateva startup-uri in online business, brokeraj in asigurari. Ii place snowboard-ul off-piste, kiteboarding-ul, muzica electronica si sa invete lucruri noi.
Marius Hondrea
New Business
Avand experienta corporate cu companii precum Mars, Coca-Cola, Philips, Electrolux si Dyson, si experienta ca si administrator la Domo Retail, Marius se ocupa de identificarea noilor oportunitati, ghidarea echipei de vanzari si optimizarea procedurilor interne. Marius este un snowboarder cu experienta, ii place sa se dea cu mountain bike-ul, sa faca surfing si sa citeasca carti..
Madalin Groza
Group Account Manager
Madalin se ocupa de vanzari B2B in EDI, solutii de gestionare a documentelor (DMS), servicii bazate pe cloud si hardware PC. Inainte Madalin lucra in sectorul de retail de lux. Lui Madalin ii place sa conduca prin tara, sa inoate si sa joace fotbal. Este un fan al verii, mersului la munte si la mare.
Marina Hoinol
Finance / Sales
Marina se ocupa de vanzari B2B, control financiar, fonduri europene si project management. Inainte se ocupa de proiecte europene, contabilitate si vanzari de retail. Ii place sa calatoreasca, sa descopere locuri noi, sa fie atenta la tendintele modei si isi doreste propriul start-up pe viitor.
Gabriel Toma
Group Account Manager
Gabriel gestioneaza un portofoliu de ±300 clienti, compusi din companii medii si mari. Are experienta de peste 10 ani in vanzari corporate, dupa ce a lucrat atat cu BCR, cat si cu Unicredit Leasing. Gabriel este pasionat de motociclism. In plus, ii place sa faca hiking, sa alerge si sa schieze.
Eugen Opritescu
Head / Business Development
Eugen este responsabil cu dezvoltarea de proiecte pe partea EDI. De asemenea, el se ocupa si cu dezvoltarea de produse noi si cu descoperirea de noi oportunitati de business. Ii place muzica dance electronica, clubbing-ul si sa isi petreaca vacantele la mare.
Stefan Neamu
Head / Help Desk
Stefan se ocupa de problemele de suport de nivel 1. Este foarte calm, determinat sa isi finalizeze toate sarcinile zilnice si este, de asemenea, responsabil de proiecte noi. Avand mereu o etica buna privind relatia cu clientii, Stefan are si cel mai bun timp de reactie. Ii plac plimbarile lungi, sa calatoreasca si jocurile PC.
Theodor Ioan
Head / Implementari
Theodor ofera Clientilor nostri suport de nivelul 1. De asemenea, el este colegul nostru cel mai curios, dorindu-si mereu sa se implice in identificarea unor noi solutii si dezvoltarea de noi produse de software in compania noastra. Invata rapid si este o persoana pro-activa. Cand nu este la job, are uneori gig-uri ca DJ sau ii..
Claudia Spataru
Claudia este content writer – spera ca pasiunea pentru citit si limbi straine o va ajuta sa scrie si un roman. In afara DCA, are proiecte de freelancing si imbina inclinatiile antreprenoriale cu pasiunea pentru pictat. Este o fire activa, ii place miscarea si sa fie cat mai mult in spatii deschise, afara. Ii plac oamenii deschisi,..
hiring
Job disponibil
Asistent Manager
Cautam o persoana responsabila, cu energie pozitiva, inteligenta, cu initiativa, dornica sa invete, foarte sociabila, mereu zambitoarea, care sa ni se alature pe postul de Asistent Manager si sa ajute intr-un mod proactiv pe directorul companiei dar si pe membrii echipei. salariu: 350 EUR + bonusuri 300 EUR - 600 EUR click pentru detalii...
hiring
Job disponibil
Product Developer
Avem nevoie de o persoana creativa, proactiva care sa ne gestioneze portofoliul de produse noi. Suntem orientati catre business-ul de tip SaaS si dezvoltarea de proiecte online. Trimite-ne CV-ul la hr [at] dcaventures.ro
hiring
Job disponibil
Sales consultant
Vrem sa ne extindem Echipa de Vanzari. Daca ai experienta de lucru cu companiile de software, hai sa ne intalnim sa discutam. Trimite-ne CV-ul la hr [at] dcaventures.ro

 

Abordarea noastra

Prin integrarea responsabilitatii in setul nostru de valori, oferim expertiza noastra companiilor care au nevoie de ea, permitandu-le astfel sa se focuseze doar pe ce conteaza cu adevarat pentru afacerea lor.

Ne punem intotdeauna in pielea Clientilor nostri si ne aliniem obiectivele cu ale lor, ca si cand propria noastra afacere ar avea nevoie de solutii. Astfel identificam solutii care intrunesc nevoile Clientilor, sunt durabile si concepute pentru a ajuta la dezvoltarea afacerii tale.

Suntem dedicati construirii unor relatii de lunga durata cu partenerii nostri de afaceri, punand satisfactia lor pe primul plan.

Skill-urile noastre

Consultanta, strategie & planificare de afaceri
Integrator solutii de software & hardware
Furnizor de solutii SaaS
Dezvoltare de software
Solutii & servicii proprii
Help desk & suport